Noutati & Evenimente

Dum
29
Mai

Dragi clienti incepand cu 1 iunie 2011 va oferim serviciul de livrare la domiciliu a torturilor in Bucuresti si in zonele apropiate Bucurestiului. ( pana in 15 km ). Livrarile in Bucuresti se fac contra sumei de 50ron. Livrarile in afara Bucurestiului se fac contra sumei de 100ron. (pana in 15 km) .

Mar
10
Mai

Incepand cu data de 10.05.2010 cofetaria Erwin va ofera un nou tort. Cheasecake este un tort usor,gustos si racoros pentru sezonul cald.Tortul contine blat de pandispan,spuma de branza,fulgi de ciocolata alba si neagra si biscuite ras.

Mie
06
Apr

Incepand cu data de, 06.04.2011, preluam comenzi pentru Pasti. Comenzile se primesc doar la sediul nostru, insotite de un avans. Acestea se vor inchide cu cca 4 zile inainte de sarbatoare. Comenzile se preiau de Luni pana Vineri intre orele 09.00-21.00, cu exceptie Sambata si Duminica - 09.00 - 20.00.

Vin
31
Mar

Comenzile pentru torturile speciale se fac cu 4 zile inainte. Cele standard le avem in cofetarie, dar pentru a fi siguri ca le gasiti comenzile se fac cu 2 zile inainte. Va multumim pentru intelegere! Pentru intrebari si mai multe informatii va rugam sa accesati sectiunea Contact al site-ului.

Sam
05
Mar

5 Martie 2011 lansare website Cofetaria Erwin. Suntem bucurosi ca am patruns si-n mediul online, va invitam sa accesati sectiunea torturi pentru a privi sortimentele puse la dispozitie. Va dorim navigare placuta si asteptam sa ne contactati la adresa de email contact@cofetariaerwin.ro sau telefonic la numarul 0732.651.332. www.cofetariaerwin.ro

Mar
01
Mar

Cofetaria Erwin are cont pe Twitter, asteptam cat mai multi "Followers".

Mar
28
Feb

Ne construim profilul pe Facebook, asteptam cat mai multe like'uri. Vom posta stiri, evenimente, retete si poze cu torturile noastre.

Specialitatea casei: Tort Erwin

specialitatea casei

Vezi mod de preparare aici


Ultimul status pe Twitter

Important! comenzi Torturi.

Comenzile pentru torturile speciale se fac cu 4 zile inainte iar pentru cele standard se fac cu 2 zile inainte.

http://twitter.com/cofetariaerwin

Urmareste-ne!

Toate drepturile rezervate, Copyright © 2014 Cofetaria Erwin, Bucuresti Romania. Pagina optimizata pentru: I.E 7x, 8x, , Mozilla FireFox 3x, Safari. Concept si dezvoltare: www.julyspirit.com

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player